ACCURA 2000 köprü tipi ölçüm makinesi

ACCURA 2000 köprü tipi ölçüm makinesi

İhtiyaçlarınıza ve bütçenize göre tasarlanmıştır.

ACCURA 2000'nin platform konsepti, ölçüm makinenizi ihtiyaçlarınıza göre yapılandırmanıza izin verir. Eğer ekipman, sensör ve yazılım gereksinimleriniz değişirse, ACCURA 2000'de değişecektir. Çekici bir fiyatın ve düşük yaşam ömrü maliyetlerinin faydalarından yararlanabilirsiniz. ACCURA 2000'nin öne çıkan teknik unsurları arasında yenilikçi yalıtım teknolojisi, kısa hareket mesafeleri için yeni hava yatakları ve yüksek çıktı verimliliği. Bakım dostu tasarım, maksimum kullanılabilirliği beraberinde getirir.

ACCURA 2000

ACCURA 2000 köprü tipi ölçüm makinesi

ACCURA 2000 köprü tipi ölçüm makinesi

F.I. teknolojisi sayesinde sıcaklıktan bağımsız operasyon.

 

Sıcaklık dalgalanmaları, özellikle imalat yakınındaki ölçüm uygulamalarında göz önünde bulundurulmalıdır. Yeni ACCURA 2000'nin köprüsü, atölye operasyonlarında gerekli olan hassaslığı garanti eden benzersiz, yüksek performanslı bir yalıtım sistemine sahiptir.

 

Serbest şekilde ölçülebilen ölçüm sıcaklığı(20-26°C)

 

Ölçüm makineleri sabit sıcaklıklar altında çalıştırılmalıdır. ACCURA 2000 ile ölçüm sıcaklıklarını serbest bir şekilde seçebilir ve havalandırma maliyetlerini düşürebilirsiniz.

 

Maksimum sensör esnekliği

 

Carl Zeiss'ın bütün mevcut sensörleri ACCURA 2000 üzerinde kullanılabilir. “mass” multisensör teknolojisi, optik ve temas sensörlerinin değiştirilmesini zamandan tasarruf edecek şekilde mümkün kılmaktadır.

 

Navigatör teknolojisini içeren paket

 

ACCURA 2000 için mevcut olan Performans Paketi, daha doğru bir tarama için VAST navigatör seçeneğini içermektedir. Bu teknoloji daima en yüksek seviyedeki hareket ve tarama hızını sunarak, değerli ölçüm sürenizi minimumda tutar. Lazer takip sistemine sahip gerekli emniyet teknolojisi de paketin bir parçasını oluşturmaktadır.

 

Seçenekler

 

  • VAST navigatör
  • “mass” multisensör teknolojisi
  • Dönen simetrik parçaları ölçmek için döner tabla
  • RST-T sıcaklık sensörü
    aktif arayüz ile