Kalite Güvence için 3D Röntgen Ölçümleri ZEISS METROTOM

Broşürleri indirin veya sipariş verin

Bizimle iletişime geçin

ZEISS METROTOM ile Endüstriyel Bilgisayarlı Tomografi

ZEISS'in endüstriyel bilgisayarlı tomografi sistemiyle, tek bir röntgen taramasıyla ölçüm ve inceleme işlerini başarıyla gerçekleştirebilirsiniz. Standart kabul testi, hassas mühendislik ve kapsamlı kalibrasyon süreci sistemin izlenebilirliğini sağlar. Lineer kızaklar ve döner tabla müşterinin hassasiyetle ilgili yüksek taleplerini sağlar.  

ZEISS METROTOM ile kolay ölçüm sağlayın

Metrology inspection of a light metal component

Metrology inspection of a light metal component

Tam bileşenleri ölçme ve inceleme

ZEISS METROTOM, plastik veya hafif metalden yapılmış tam bileşenlerin ölçülmesi ve incelenmesi için kullanılabilecek endüstriyel bilgisayarlı tomografidir. Geleneksel ölçüm teknolojisi ile, gizli yapılar ancak bileşen üzerinde zaman alıcı tabaka bozma işleminden sonra incelenebilmektedir.

Measurement of a base plug.

Measurement of a base plug.

Çok sayıda özelliği kolay ve hassas bir şekilde ölçün

ZEISS METROTOM bilgisayarlı tomografi sistemiyle, çok sayıda bileşen özelliği tek bir işlemle taranabilir. Elde edilen ölçümler hassas ve izlenebilir. Kontak ölçüm yöntemlerinin aksine, çok sayıda ölçüm noktasını yakalarken ZEISS METROTOM ciddi düzeyde hızlıdır.

ZEISS CT visualization and evaluation software

ZEISS CT visualization and evaluation software

Kolay makine yazılımı ile sezgisel işlemler

ZEISS METROTOM OS makine yazılımının nasıl kullanılacağı ile ilgili kısa bir eğitim kursundan sonra, operatör bileşenler üzerinde tomografi yapabilir ve bileşenlerin iç kısımlarına bakabilir. ZEISS CALYPSO ile, bilgisayarlı tomografi verilerini değerlendirebilir ve ZEISS PiWeb ile bunlar tek bir ölçüm raporunda hızlıca birleştirilebilir.